Известие

Collapse
No announcement yet.

датчик на климатроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• датчик на климатроника

Колеги имам проблем с датчика на климатроника намиращ се над копресора някой може ли да ми каже от каде мога да го намеря и колко парички ще ми излезе ремонта.
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    sigpic

Ако имаш предвид датчика пресостат,нов струва от 70 до 140 лв зависи кои ще ти го продаде ! Вземи си втора ръка от Пунто 1 и си решаваш проблема !
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Благодаря ти колега!Забравих да спомена чеколата е Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 предполагам има значение
      Last edited by Neti; d.m.y г., 10:14.
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Neti Покажи съобщение
        Колеги имам проблем с датчика на климатроника намиращ се над копресора някой може ли да ми каже от каде мога да го намеря и колко парички ще ми излезе ремонта.
        За моя климатик пресостата струваше 172 лв. в Т&Н Кар. Не те съветвам да си купуваш 2-ра употреба защо вече си имаш такъв, а и незнаеш колко ще ти изкара.
        Ex 156 SW 2,4 JTD .
        Renault Megane Grandtour 2010
        Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

За моя климатик пресостата струваше 172 лв. в Т&Н Кар. Не те съветвам да си купуваш 2-ра употреба защо вече си имаш такъв, а и незнаеш колко ще ти изкара.
          Ами прекаралси се,в сервиз за климатици в Горна баня беше 70лв,в Импас56 беше 140лв,в Т&Н 170лв,аз си взех от ударена 156 за 20лв вече 11 месеца си работи !

П.П. Незнам за дизал и бензин дали са едни и същи но предполагам ,че са еднакви.
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
            Ами прекаралси се,в сервиз за климатици в Горна баня беше 70лв,в Импас56 беше 140лв,в Т&Н 170лв,аз си взех от ударена 156 за 20лв вече 11 месеца си работи !

П.П. Незнам за дизал и бензин дали са едни и същи но предполагам ,че са еднакви.
            Незнам дали са еднакви, но се оказа, че на моята кола дехидратора които най-вероятно беше преебал този датчик е вътре в радиатора на климатика и неможе да се намери отделно, та нищо чудно и този пресостат да е по-различен от останалите. Затова най-добре със свален датчик и по магазините. Това италианските коли 2 със 2 еднакви няма.
            Ex 156 SW 2,4 JTD .
            Renault Megane Grandtour 2010
            Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Благодаря колеги намерих датчик искат ми 140 кинта ама намерих и един от пунто 1 щте пробвам първо него.Дано проработи
              Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              sigpic

Comment

Working...
              X