Колеги имам проблем с датчика на климатроника намиращ се над копресора някой може ли да ми каже от каде мога да го намеря и колко парички ще ми излезе ремонта.
Известие
Collapse
No announcement yet.
датчик на климатроника
Collapse
X
-
Ако имаш предвид датчика пресостат,нов струва от 70 до 140 лв зависи кои ще ти го продаде ! Вземи си втора ръка от Пунто 1 и си решаваш проблема !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
-
Първоначално публикувано от Neti Покажи съобщениеКолеги имам проблем с датчика на климатроника намиращ се над копресора някой може ли да ми каже от каде мога да го намеря и колко парички ще ми излезе ремонта.
Comment
-
За моя климатик пресостата струваше 172 лв. в Т&Н Кар. Не те съветвам да си купуваш 2-ра употреба защо вече си имаш такъв, а и незнаеш колко ще ти изкара.
П.П. Незнам за дизал и бензин дали са едни и същи но предполагам ,че са еднакви.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеАми прекаралси се,в сервиз за климатици в Горна баня беше 70лв,в Импас56 беше 140лв,в Т&Н 170лв,аз си взех от ударена 156 за 20лв вече 11 месеца си работи !
П.П. Незнам за дизал и бензин дали са едни и същи но предполагам ,че са еднакви.
Comment
Comment